Τα σωστά κρασιά αναδεικνύουν τις ξεχωριστές γεύσεις

Μια γευστική πανδαισία στο πάντα ποιοτικό Αμβροσία, του Hyatt Regency Thessaloniki
Τα σωστά κρασιά αναδεικνύουν τις ξεχωριστές γεύσεις

Την πολύτιμη αξία, την μοναδικότητα της ποικιλίας κρασιών και την διαχρονικότητα του κτήματος Γεροβασιλείου την γνωρίζουμε, και μάλιστα πολύ καλά! Την απίστευτη φαντασία των γευστικότατων και υψηλών προδιαγραφών δημιουργιών της ομάδας του εστιατορίου Αμβροσία, του ξενοδοχείου Hyatt Regency Θεσσαλονίκης, επίσης την γνωρίζουμε πολύ καλά. Αυτό όμως που δε γνωρίζαμε τόσο καλά, και το μάθαμε με τον πιο χαρακτηριστικό και δημιουργικό τρόπο είναι το πώς το κρασί με το φαγητό συνδυάζονται μαγικά και τόσο περίτεχνα, ανεβάζοντας τον πήχη της γαστρονομίας και της υψηλής κουζίνας ακόμα πιο ψηλά.

Κρασιά κρυστάλλινα, πολλαπλών αρωμάτων, που σου οξύνουν νου και φαντασία. Καλαίσθητα, ντελικάτα και πάνω απ’όλα εύγευστα. Γεμάτα πλούτο, αρμονία και ζωντάνια. Με γεμάτη, πλούσια, μεστή γεύση, με χαρακτήρα στιβαρό και γεροδεμένο, δύναμης και ισορροπίας. Κρασιά που δένουν τόσο αριστοτεχνικά με το εξαιρετικό μενού που επιμελήθηκε ο executive chef κος Απόστολος Αλτάνης. Μενού εμπνευσμένο καθαρά από την γεύση των κρασιών του κτήματος Γεροβασιλείου. Πιάτα έργα τέχνης, επιβλητικά, πολλών αντιθέσεων μα καθ’όλα γευστικότατα. Συνδυάζοντας τα με τα διαφορετικά κρασιά καταλαβαίνεις αμέσως το μεγαλείο των συνθέσεων και των εικόνων. Ένας συνδυασμός χρωμάτων, έκφρασης και εξισορρόπησης των αισθήσεων.


Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Κτήμα Γεροβασιλείου και το εστιατόριο Αμβροσία για την υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία τους και για την μύηση στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας.