Η επιλογή της ποιότητας

Η επιλογή της ποιότητας

Μου αρέσει πολύ η καλή ποιότητα, παντού!

Από τον χώρο που κινούμαι και ζω, από τα αντικείμενα που χρησιμοποιώ, μέχρι τις σχέσεις μου και τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι, ή ακόμα και τις ιδέες μου ή τους στόχους μου. Τα πάντα γύρω μου θέλω να έχουν την ποιότητα που με εκφράζει και δεν αναφέρομαι μόνο στην εμφάνιση – βέβαια μία ωραία εμφάνιση είναι σίγουρα πολύ ευχάριστη – αλλά κυρίως στην αίσθηση που μου αφήνουν όταν είμαι μαζί τους, είτε είναι τα υλικά αγαθά που απολαμβάνω, είτε είναι οι άνθρωποι με τους οποίους συνδιαλέγομαι και των οποίων η ποιότητα, για εμένα, καθορίζεται πρώτα από τον τρόπο που βλέπω ότι φέρονται στον εαυτό τους και μετά κατ’ επέκταση από τον τρόπο που φέρονται και σε εμένα.

Φυσικά η αντίληψη μου όσον αφορά την έννοια της ποιότητας, συνεχώς εξελίσσεται όσο εμπλουτίζονται και οι εμπειρίες μου. Ευτυχώς όμως έχω φτάσει σε ένα καλό σημείο, στο οποίο μπορώ πλέον αρκετά γρήγορα να αντιληφθώ την καλή ποιότητα σε πράγματα ή ανθρώπους, πολλές φορές βλέποντας πίσω από την επιφανειακή εικόνα των πραγμάτων ή των καταστάσεων.

Σκοπός μου λοιπόν όσο μεγαλώνω και ωριμάζω είναι να συλλέγω επιλεκτικά μόνο  ενδιαφέρουσες και ποιοτικές εμπειρίες. Μία από αυτές ήταν πρόσφατα και η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη μας, στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι, το World Class Fine Drinking. Tα 25 πιο hot cafe – bar της πόλης, «έστησαν» pop-up χώρους μέσα στην αποθήκη, δημιουργώντας μία πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, ενώ oι ταλαντούχοι bartenders, μαζί με τους premium servers, μας πρόσφεραν μοναδικά cocktails, με βάση συστατικά εξαιρετικής ποιότητας, στη μεγαλύτερη γιορτή του καλού ποτού.

Το motto του event, του οποίου την επικοινωνία είχε η πάντα ευγενική Τζένη Δεληχρήστου, ήταν «Ναι , στην ποιότητα – Όχι στην ποσότητα», τονίζοντας έτσι, πως  η καλή ποιότητα του ποτού είναι απαραίτητη για την ουσιαστική ευχαρίστηση του καταναλωτή. Και το πέτυχαν στο έπακρο! Σε συνδυασμό λοιπόν με τα προϊόντα της εταιρείας Mia Feta, ( η οποία διαπρέπει με τα παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό) και τα οποία  συνόδευαν τα cocktail , είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε μία ακόμα μοναδική γευστική εμπειρία!