Ένα φιλανθρωπικό Όπερα Γκαλά, με την Κασσάνδρα Δημοπούλου και τον Φίλιππο Μοδινό

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης
Ένα φιλανθρωπικό Όπερα Γκαλά, με την Κασσάνδρα Δημοπούλου και τον Φίλιππο Μοδινό

Ένα ξεχωριστό Όπερα Γκαλά φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει ο Όμιλος Rotaract Ανατολικής  Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Ροταριανό Όμιλο Ανατολικής Θεσσαλονίκης την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20:00, στο φουαγιέ του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης. Την βραδιά θα πλαισιώνουν μουσικά με την ευγενική τους συμμετοχή η mezzo σοπράνο Κασσάνδρα Δημοπούλου και ο διεθνούς φήμης τενόρος Φίλιππος Μοδινός.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων (η τιμή πρόσκλησης είναι 10€) για την ενίσχυση της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Μαρία Κάλλας, και εντάσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια από τον θάνατό της.

Τα Ροταράκτ είναι ένας όμιλος προσφοράς υπηρεσιών για νέους και νέες από18 έως 30 ετών που στηρίζουν δράσεις προσφοράς σε τοπικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Συνολικά αποτελείται από 184.000 μέλη σε περισσότερους από 8.000 Ομίλους παγκοσμίως. Οι Όμιλοι Ροταράκτ μπορούν να έχουν ως βάση είτε κάποιο πανεπιστήμιο, είτε μια τοπική κοινότητα. Μεμονωμένοι Ροταριανοί Όμιλοι είναι ανάδοχοι Ομίλων Ροταράκτ και τους προσφέρουν καθοδήγηση και υποστήριξη, κάνοντας τους Ομίλους Ροταράκτ πραγματικούς«συνεργάτες στην προσφορά υπηρεσιών» και σημαντικά μέλη της Οικογένειας  του Διεθνούς Ρόταρυ.

Μέσω του προγράμματος Ροταράκτ, οι ενήλικοι νέοι όχι μόνο αυξάνουν τη γνώση και τις δεξιότητές τους, αλλά επίσης καλύπτουν τις φυσικές και κοινωνικές ανάγκες των κοινωνιών όπου ζουν, ενώ παράλληλα προωθούν τη διεθνή κατανόηση και την ειρήνη μέσω ενός πλαισίου φιλίας και προσφοράς υπηρεσιών.